Postet nga: florim vërtopi

Ish-sekretari pretendohet se i bleu vëllait makinën e shtrenjtë Audi F2 S7

Gjykata e Apelit e ka konfirmuar aktakuzën ndaj ish-sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica dhe tre zyrtareve të po kësaj ministrie, duke refuzuar kështu ...

Gjykimi ndaj Liburn Aliut dhe të tjerëve, të akuzuarit këmbëngulin në pafajësi

Në Gjykatën e Prishtinës, ka vazhduar seanca e radhës ndaj Liburn Aliut, ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, i akuzuar nga Prokuroria për ...

Deklarohet i pafajshëm ish-sekretari i MI-së, që akuzohet për disa vepra penale

Në Gjykatën e Prishtinës, u mbajt shqyrtimi fillestar kundër ish- sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica i cili po akuzohet për disa vepra ...

Prokuroria: Ish-referentja e Gjykatës Supreme mori 13.500 euro për t’iu zbutur dënimi një të dënuari

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seancë në rastin e ish-referentes së Gjykatës Supreme, Bukurije Haxhimuratit.

I akuzuari ankohet në gjykatë se kaloi natën në dysheme, drejtori i Qendrës së Paraburgimit e mohon

Drejtori i Qendrës së Paraburgimit në Prizren Hamit Ademaj, i kontaktuar nga Kallxo.com ditën e premte më 14 dhjetor, ka mohuar që i akuzuari Emin Krasniqi, të ketë ...

Gjykimi për vrasjen e Skender Limajt hyn në vitin e nëntë

Në gjykimin e Emin Krasniqit, i akuzuar për veprën penale – vrasje e rëndë, avokati i tij, Florim Vërtopi, i është ankuar kryetares së trupit gjykues Raima ...