Postet nga: florim isufi

Altin Sahiti zgjedhet kryesues i Këshillit Drejtues të UP-së

Altin Sahiti është zgjedhur kryesues i Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Florim Isufi emërohet këshilltar i kryeministrit për çështje të kufirit

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti ka emëruar sot profesorin universitar Florim Isufi, këshilltar politik të jashtëm (pro-bono) për gjeoinformacion dhe çështje të ...

Ish-anëtari i Komisionit për Demarkacionin me Malin e Zi: Xhandarmëria serbe ka hyrë rreth 300 metra në Kosovë

Ish-anëtari i Komisionit për Demarkacionin me Malin e Zi, Florim Isufi, përmes një postimi në Facebook ka thënë se hyrja e pjesëtarëve të xhandamë...

Florim Isufi zgjidhet anëtar i Këshillit Drejtues të UP-së

Ish-anëtari i Komisionit për Demarkacionin me Malin e Zi, Florim Isufi, është zgjedhur anëtar i Këshillit Drejtues të UP-së nga ana e Senatit të këtij ...

Bulliqi e Isufi Sqarojnë Ato që i Quajnë Gabime Rreth Demarkacionit

Shpejtim Bulliqi e Florim Isufi, dy nga kundërshtuesit e marrëveshkes për shënjimin e vijës kufitare me Malin e Zi të gushtit të vitit 2015, kanë reaguar ...

Anëtari i ‘Komisionit Bulliqi’ Flet për Seancën për Demarkacionin

Njëri nga anëtarët e Komisionit të ngritur nga kryeministri Ramush Haradinaj për ta vlerësuar marrëveshjen për demarkacion ndërmjet Kosovës dhe Malit ...

Ekspertët Insistojnë në Rishikim të Marrëveshjes për Demarkacion

Florim Isufi, profesor i Gjeografisë në Universitetin e Prishtinës, ka bërë prezantimin e atyre që u prezantuan si “të arritura të reja shkencore në lidhje me procesin e ...