Postet nga: florije shamolli

Prokurorja jashtë vendit, dështon seanca fillestare ndaj të akuzuarit për krime lufte

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet seanca fillestare ndaj të akuzuarit për krime lufte, Dejan Raçiq, për shkak të mungesës së ...

Dosja e Prokurorisë ndaj 23 policëve kufitar të akuzuar për ryshfet

23 policë të Kosovës, të angazhuar në pikën kufitare ‘Qafë Morinë’, janë ulur në bankën e të akuzuarve nën akuzat për marrje ryshfeti, rast i cili ...

Mjeku i akuzuar në rastin Stenta 2: Ky proces e ka dëmtuar shumë shëndetësinë kosovare, populli është drejtuar për shërim jashtë vendit

Rasti gjyqësor i njohur si “Stenta 2” ka vazhduar sot me dhënien e fjalëve përfundimtare për të akuzuarin Daut Gorani, për të cilin ishte veç...

Me kërkesë të prokurores, shtyhet sërish seanca ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve

Në Gjykatën e Prishtinës, shqyrtimi gjyqësor i sotëm ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve të akuzuar për frikësim të dëshmitarëve dhe ...

Mangësitë në prova të prokurorisë - shkas që gjykimi ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve të shtyhet deri në fund të muajit

Në Gjykatën e Prishtinës, në gjykimin ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve të akuzuar për frikësim të dëshmitarëve dhe pengim të procedurës ...

Ekskluzive: Dosja e tre të arrestuarve për krime lufte në zonën e Vushtrrisë

Ish-pjesëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë, Zoran Kostiq, Dragan Milloviq i njohur me nofkën Musa dhe Illija Elezoviq, janë tre serbët e ...

Dosja e Prokurorisë ndaj dy kosovarëve që shisnin drogë në Gjermani

Gjykimi ndaj të akuzuarve Fatmir Musliji dhe Brahim Xhemjali, dështoi për shkak të mospranisë së të akuzuarit Musliji.

Dosja e Prokurorisë për krimet e luftës në Vushtrri: I dëmtuari e pa të akuzuarin Sllaxhan Trajkoviq duke ia ekzekutuar babanë

Sllaxhan Trajkoviq u ul sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t'u përballur me akuzat për krime lufte kundër ...