Postet nga: Florent latifaj

Tentimvrasja në Gjakovë - Eksperti i balistikës tregon për shkrepjen e armës nga i akuzuari Mentor Gola

Mentor Gola, i akuzuar për tentim vrasje dhe armëmbajtje pa leje, sot është ballafaquar në gjykatë me dëshminë e ekspertit të balistikës, Fejsal Lutfiu.

Avokati i Adem Grabovcit akuzon Drita Hajdarin për presion te gjyqtarët dhe avokatët

Fjala hyrëse e Prokurores Speciale, Drita Hajdari ka shkaktuar reagime të shumta në seancën për rastin ‘Pronto’.

Gjakovë, dëshmitarët tregojnë si u shkrep plumbi te shkallët e shtëpisë

Lorik Lipoveci dhe gruaja e tij, Blerina, dolën sot para gjykatës në Gjakovë në cilësinë e dëshmitarëve, për ta treguar versionin e tyre se ...

Gjakovë - Seanca ndaj të akuzuarit për tentim vrasje dështoi sërish

Seanca ndaj të akuzuarit Mentor Gola, i cili dyshohet se kishte shkuar në shtëpinë e të dëmtuarit Lorik Lipoveci, nën ndikim të alkoolit duke sharë dhe shkrepur ...

Mbrojtja e Mentor Golës, i akuzuar për tentim-vrasje, kundërshton aktakuzën

Mbrojtja e të akuzuarit për tentim-vrasje Mentor Gola, paraqiti kundërshtimet ndaj aktakuzës.

Avokati i Grabovcit Mbetet në Gjykimin e Limajt

Në seancën e sotme të gjykimit për keqpërdorim detyre dhe krim të organizuar të Fatmir Limajt dhe zyrtarëve tjerë të ish-Ministrisë së Transportit gjykata tregoi vendimin ...

Avokati i Grabovcit Heq Dorë nga Këshillimi i Ministres

Avokati Florent Latifaj nuk do të jetë më këshilltar i ministres së drejtësisë Dhurata Hoxha.

Kërkohet Përjashtimi i Avokatit të Grabovcit

Prokurori Charles Hardaway në gjykimin e Fatmir Limajt dhe të tjerëve kërkoi përjashtimin e avokatit Florent Latifaj që në këtë proces mbron të akuzuarin Nexhat Krasniqi.