Postet nga: Fitore Daci

Vrasja e Marigona Osmanit - Çka thuhet në arsyetimin e gjykatës për dënimin me 15 vite burgim për Arbër Sejdiun?

Dënimi me burgim të përjetshëm për Dardan Krivaçën i shqiptuar më 4 gusht të këtij viti, për vrasjen mizore të Marigona Osmanit ishte “mirë...

Kërkohet ekzaminim i detajuar psikik për Qëndrim Janzuajn, i akuzuar për vrasje të rëndë

Gjykimi ndaj Qëndrim Januzit, i akuzuar për vrasjen e Gazmend Hysenit në Ferizaj, vazhdoi me rrëfimet për gjendjen e tij para vrasjes, të treguara nga mjeku ...

Vrasja në Ferizaj, Gjykata refuzon kërkesën e mbrojtjes për ekzaminim ndërkombëtar të telefonit të viktimës

Një pjesë e seancës së sotme të gjykimit të Qëndrim Januzit, i akuzuar për vrasje të rëndë të Gazmend Hysenit, është mbyllur për publikun.

Gjykimi për vrasjen e Gazmend Hysenit, çfarë dëshmuan 3 dëshmitarët?

Tre dëshmitarë janë dëgjuar në gjykimin e Qëndrim Januzit, i cili akuzohet për vrasjen e Gazmend Hysenit, vrasje që ka ndodhur në maj të vitit të ...

U gjykuan për zvogëlim të kilometrazhit të veturave, njëri u akuzua për mashtrim e tjetri për falsifikim, morën dënime të ndryshme

Dy ngjarje pothuajse identike kanë ndodhur në distancën kohore prej 1 viti, përkatësisht njëra në korrik të vitit të kaluar, dhe tjetra në korrik të këtij ...

Si ndodhi që Policia hodhi sprej në një restorant në komunën e Ferizajt, flasin dëshmitarët

Hetem Sopa dhe Qerim Idrizi, kanë dalë para Gjykatës së Ferizajt për t’u përgjigjur në akuzën e Prokurorisë e cila ata i ngarkon me veprë...

Dënohet me burg inspektori i ndërtimit në Shtime

Një vit burg i është shqiptuar Taulant Salihajt, inspektor i ndërtimit në Komunën e Shtimes.

Prokurori: Inspektori i Shtimes bëri dy shkelje, i mori para të dëmtuarit dhe lejoi ndërtime pa leje

Në Gjykatën e Ferizajt është dhënë fjala përfundimtare në rastin e inspektorit të ndërtimit të Komunës së Shtimes, Taulant Salihaj, të cilin Prokuroria po e ...