Postet nga: Fitnesi

Rëndësia e ajrit të pastër në ushtrime

Ajri i pastër është një ndër faktorët kryesorë në shëndetin  e plotë të njeriut. Mendohet se ndotja e ajrit është shkaku i 24 mijë vdekjeve të parakohshme ...

Tri ushtrime për formimin e bicepsit

Muskuli biceps është ndër muskujt më të famshëm në trupin e njeriut. Kur dikush ju kërkon të tregoni muskujt, gjëja e parë që bëni është ...

Tri mënyrat më të shpejta për djegien e dhjamit

Mbi pesha apo sëmundja e obezitetit është një nga sëmundjet me rritjen më të shpejtë në nivel global. Sipas të dhënave zyrtare, obeziteti po shënon rritje ...

Tri arsyet pse duhet të ushtrojmë

Aktiviteti fizik sjellë përfitime të jashtëzakonshme për trupin e njeriut. Përfshierja në aktivitete fizike përveç shëndetit fizik ka ndikime tjera edhe në humorin tonë, ...

Tri përfitimet e humbjes së peshës

Humbja e peshës është një nga proceset më të vështira për një person të prekur nga obeziteti. Ekspertët thonë se humbja e peshës është një ...

Gratë që ushtrojnë nuk bëhen ‘bildere’

Femrat që ushtrojnë fitnes dhe mund të bëhen me muskuj, është një nga komplekset më të shpeshta që hasen tek femrat që dëshirojnë të merren me aktivitete fizike.

Mënyra më e mirë e heqjes së dhjamit të barkut

Dhjami i tepërt konsiderohet si një nga shkaktarët kryesorë të mbipeshës tek njerëzit. Varësisht prej metabolizmit të trupit, bëhet edhe shpërndarja propocionale ose ...

Katër ushtrimet kryesore për formësimin e krahut

Muskujt e krahëve konsiderohen si pika kryesore e rezultatit, kur një person mirret me ushtrime. Jo rastësisht, njerëzit, sidomos meshkujt që mirren me fitnes mundohen të shfaqin ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!