Postet nga: fisnik ismajli

Sërish dalin para gjykatësit të akuzuarit për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Mungon dëshmitarja, dështon gjykimi i të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Gjashtë të akuzuar për vrasje dhe respektivisht për lëndim trupor janë sjellë sot në Gjykatën e Gjilanit nën masa të rrepta sigurie.

Dalin para gjyqit të akuzuarit për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

‘Newborn’ merr pamje të re

Në prag të 12 vjetorit të pavarsisë së vendit, obelisku “Newborn” ka marrë ngjyra dhe dizajnë të reja.

Fisnik Ismaili mohon akuzat për plagjiaturë

Fisnik Ismaili, ish -deputet i Kuvendit të Kosovës, dizajner dhe themelues i agjencisë “Karrota”, autori i monumentit “NewBorn’ ka mohuar akuzat se logoja e përzgjedhur për shë...

Vrasja për motive pronësore, Prokuroria: Të akuzuarit e mbytën viktimën me drunj dhe shufra metalike

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli, Izri Ismajli dhe Ermond Ismajli (i akuzuar për lëndim të rënd trupor), të akuzuar në rastin e vrasjes së ...

Bojkoti i avokatëve, dështon seanca ndaj deputetit Fisnik Ismajli

Seanca gjyqësore në gjykimin ndaj deputetit Fisnik Ismajli i akuzuar për posedim të bombolave ​​të gazit në ambientet e Kuvendit të Kosovës, është anuluar për shkak ...

Deputeti Fisnik Ismajli sot para gjyqit për gazin lotsjellës

Deputeti Fisnik Ismajli i cili akuzohet për posedim të bombolave të gazit në ambientet e Kuvendit të Kosovës, pritet të dalë sot para gjykatës.