Postet nga: fillimi i vitit te ri shkollor

kamenic

Kryetari i Kamenicës tregon orarin e autobusëve për nxënësit

Nesër do të fillojë viti i ri shkollor nëpër shumicën e shkollave të vendit.

Porosia e ministrit Zemaj nga shkolla ku e kreu filloren

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka kërkuar kujdes të shtuar, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor në Kosovë.

Ramadani: Situata epidemiologjike në Kosovë - më e mira në rajon e në Evropë

Situata epidemiologjike në Kosovë është më e mira në rajon dhe në Evropë.

Ministri i Arsimit: Të gjithë pjesëmarrësit në shkollë janë të obliguar të bartin maskë

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj, i ka uruar nxënësit dhe mësimdhënësit për fillimin e vitit të ri shkollor.

Dezinfektues, distancë dhe higjienë të shtuar, shkollat e Prishtinës përgatiten për fillimin e vitit shkollor

Kur ende po pritet një vendim përfundimtar për datën e fillimit të vitit të ri shkollor, shkollat kanë pasur barrën e përgatitjes së infrastrukturës ...

Ja çka do të ndodhë nëse nxënësit dalin me COVID-19 në Kosovë

Zëvendësministri i Arsimit, Xhavit Rexhaj ka dhënë detaje se si do të veprojnë në rast se në shkollë paraqiten rastet me COVID-19, qoftë te nxënësit ...

Ministria e Arsimit jep detaje për shtyerjen e vitit të ri shkollor

Sot pas një takimi në mes të ministrit të Arsmit, Ramë Likaj, atij të Shëndetësisë, Armend Zemaj, si dhe përfaqësues të SBAShK-ut, Këshillit të Prindë...

Shtyhet fillimi i vitit të ri shkollor

Është shtyrë fillimi i vitit të ri shkollor që ishte paraparë të fillojë më 1 shtator.