Postet nga: Filharmonia

Mungesa e sallës koncertale shton shpenzimet e Filharmonisë së Kosovës

Mijëra euro gjatë një viti detyrohet të paguajë Filharmonia e Kosovës për shfrytëzimin e sallave për mbajtjen e koncerteve në kuadër të repertorit të ...

Filharmonia e Kosovës mban nesër koncert në Shkup

Orkestra Harkore e Filharmonisë së Kosovës do të mbajë nesër, më  6 mars 2021, një koncert në Shkup të Maqedonisë së Veriut.

Baki Jashari zgjidhet edhe një mandat në krye të Filarmonisë së Kosovës

Baki Jashari është zgjedhur drejtor i Filarmonisë së Kosovës. Ky është mandati i 4-të i Jasharit në krye të këtij institucioni.

Filharmonia e Kosovës mban të mërkurën koncert në Shkup

Ansambli Vokal i Filhamonisë së Kosovës do të mbajë koncert në Maqedoninë e Veriut.

Filharmonia mban koncert festiv për 13-të vjetorin e pavarësisë

Filharmonia  e Kosovës mban nesër në Prishtinë koncert festiv me rastin e 13-të vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Hapet konkursi për drejtor të Filharmonisë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur konkurs për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Filharmonisë së Kosovës.

Filharmonia e Kosovës mban koncertin e fundvitit 

Filharmonia e Kosovës ka mbajtur sot në mbrëmje koncertin përmbyllës për këtë viti, kushtuar Ditës së Krishtlindjes.  

Ministria e Kulturës zvoglon buxhetin për Qendrën Kinematografike

Qendra Kinematografike e Kosovës nuk do të ketë buxhetin e premtuar nga Ministria e Kulturës, për këtë vit.