Postet nga: Festivali "Sunny Hill"

Sunny Hill Festival shtyn edicionin e këtij viti, do organizohet në gusht të vitit 2024

Festivali Sunny Hill përmes një njoftimi ka bërë të ditur se do të shtyjë edicionin e sivjetmë, pasi janë në përgatitje të lokacionit që do jetë i ...

‘Evropë, na liro’

Të rinjtë kosovarë, dëshirën e tyre për të ‘lëvizur’ të lirë më mirë e shprehnin me gjuhën e trupit, se sa me fjalë. Në festivalin ...

‘Sunny Hill’ - urë lidhëse mes Kosovës dhe botës

4 netët e 4 – 7 gushtit, Parku i Gërmisë u bë “shtëpia” e festivalit “Sunny Hill”, që solli në kryeqytet mbi 40 artistë vendor e ndërkombëtarë.

Forca të mëdha të Policisë kujdesen për rendin dhe sigurinë gjatë Festivalit "Sunny Hill"

Një numër i madh i forcave të Policisë së Kosovës po kujdesen për rendin dhe sigurinë gjatë Festivalit “Sunny Hill” që ka nisur sot në Parkun e ...

Festivali "Sunny Hill" bën thirrje që Kosovës t’i liberalizohen vizat

Festivali “Sunny Hill” i ka bërë thirrje Bashkimit Evropian që të liberalizohen vizat për Kosovën.

Siguria gjatë Festivalit “Sunny Hill”, nga nesër ndalohet qarkullimi i mjeteve motorike në Parkun Gërmia

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se ka marrë vendim që nga nesër (e enjte) në ora 7:00 asnjë mjet motorik (përveç atyre të akredituara dhe atyre emergjente: Policia, ...