Postet nga: festa e abetares

Festa e Abetares mbahet në shkollë, por prindërit kërkojnë të festojnë pas saj në restoran

Në KALLXO.com është raportuar se Festa e Abetares me klasët e para të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Nazim Gafurri” në Prishtinë, organizohet në restorane.

Komuna e Prishtinës i ka dhënë leje shkollës “Xhemail Mustafa” ta organizojë Festën e Abetares në Gërmi

Komuna e Prishtinës ia ka aprovuar kërkesën shkollës fillore të mesme të ulët “Xhemail Mustafa” në Prishtinë që ta organizojë Festën e Abetares në ...

Organizimi i Festës së Abetares në Gërmi, prindi e raporton shkollën se po i obligon të paguajnë nga 18 euro

Në KALLXO.com një prind e raportoi shkollën fillore të mesme të ulët “Xhemail Mustafa” në Prishtinë se i obligon prindërit e klasëve të para të ...

Shkolla në Prishtinë anulon aktivitetet e Festës së Abetares, të cilat ishin planifikuar të mbaheshin në një restorant

Një prind ka raportuar në KALLXO.com se shkolla fillore e mesme e ulët “Iliria” në Prishtinë do ta mbajë Festën e Abetares në një restorant.

Nagavci: Kam aktivizuar Inspektoratin e Arsimit për rastin në Pejë, por raporti ka qenë i mangët

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci në ‘Kallxo Përnime’ ka folur për rastin e fundit në Pejë, ku u raportua se disa nxë...

‘Festa e Abetares’ Bën Bashkë Përfaqësues të Arsimit nga Hapësirat Shqiptare

E organizuar nga Ministria e Arsimit dhe Drejtoria e Arsimit e Komunës së Prishtinës, festa shënon përfundimin e mësimit të të gjitha shkronjave të alfabetit ...