Postet nga: ferronikeli

‘Ferronikel’-i punësoi djalin e drejtorit të KPMM-së

Ramiz Krasniqi, ka qenë në pozitën e drejtorit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale nga viti 2016 deri në fillimin e vitit 2022. Gjatë kësaj kohe djali ...

Një ditë para se t’ia dërgonte vendimin ‘Ferronikelit’, KPMM-së iu dogjën serverët

Për dy ditë radhazi, Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM)i ishin djegur dy serverë dhe disa pajisje përcjellëse.

Bordi e kishte njoftuar edhe këshilltaren e Kurtit për “hallin” me “Ferronikeli”-n

Në qershor të vitit 2022, anëtarët e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale i ka takuar ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, dhe këshilltarja e ...

Thellohet skandali, takimet mes “Ferronikeli”-t dhe KPMM-së pa procesverbal

Sipas kryesueses së bordit të KPMM-së, Selvete Grajqevci Pllana, bordi kishte zhvilluar dy takime me “Ferronikeli”-n para se ndërmarrja  të dërgonte ankesën.

Borxhi milionësh i “Ferronikeli”-t, Gani Maliqi arsyeton vendimin e tij

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet edhe për udhëzimin administrativ, me anë të të cilit rregullohet grumbullimi i rentës minerare.

Gashi: Askush nuk është shkarkuar për “faljen” e 8 milionëve të “Ferronikeli”-t

Në emisionin “Kallxo Përnime” po debatohet për rastin ku Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale ia fali 8 milionë euro borxh kompanisë “Ferronikeli”.

Milionat e rentës së "Ferronikeli"-t

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet debati për milionat e rentës së ‘Ferronikeli’-t.

Vendimmarrja për milionat e "Ferronikeli"-t nga bordi i Qeverisë Kurti - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me kryesuesen e bordit të KPMM-së, Selvete Grajqevci Pllana, e cila rrëfen për vendimmarrjen për milionat e 'Ferronikeli'-t nga ...