Postet nga: Fermerët

Smajl Latifi: Bujqit që nuk janë të certifikuar, mund të paijsen nga nesër

Ndryshimi i vendimit të Qeverisë për kufizimin e lëvizjes ka krijuar panik tek bujqit për orarin e shkurtë për qarkullim për të punuar tokat e ...

Ministria e Bujqësisë ua shtynë fermerëve afatin për implementim të projekteve të granteve

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka nxjerrë sot vendim për shtyrjen e përkohshme të afateve për implementimin e projekteve përfituese të ...

Ministria e Bujqësisë ndau 7.7 milionë euro për fermerët

Ministria e Bujqësisë ka bërë ekzekutimin e subvencioneve me vlerë prej 7.7 milionë euro për 6 mijë e 164 fermerë.

Komuna e Vushtrrisë mbështet 22 fermerë

Komuna e Vushtrrisë në bashkëpunim me Iniciativën për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë ka mbështetur sot me pajisje 22 fermerë lokalë.

Haradinaj u premton ndihmë fermerëve të Rahovecit që u dëmtuan nga breshëri (FOTO)

Pak ditë pasi që ia dha zonën ekonominë, Ramush Haradinaj ka vizituar bashkëpartiakun e tij, Smajl Latifi në Rahovec.

Shpërndahet farë misri për 500 fermerë ferizajas

Drejtoria e Bujqësisë shpërndau farë misri për 500 fermerë të Ferizajt.

Nuk u Paguhen Subvencionet, Kërcënojnë Fermerët Maqedonas

Fermerët maqedonas kanë kërcënuar se do t’i nxjerrin në rrugët e Shkupit makineritë, mallin e gjallë dhe atë të pashitur të zemëruar nga arsyetimi ...

Rritja e Vështirë e Pulave dhe Deleve në Fermat pa Rrymë

Rritja e Vështirë e Pulave dhe Deleve në Fermat pa Rrymë

Fermerët e fshatit Rakaj të Kaçanikut janë obliguar t’i ndezin gjeneratorët  pasi KEDS-i  nuk i ka lidhur në rrjetin e energjisë.