Postet nga: Fermerët

Ministria e Bujqësisë vonoi pagesat ndaj fermerëve, obligimet kalojnë 8 milionë euro

Raporti i Auditorit për dikasterin qeveritar të bujqësisë në Kosovë, bën të ditur se Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, vitin 2019 e përmbylli me 8,232,624 ...

VIDEO - Protestojnë fermerët, derdhin qumështin në rrugë

Të indinjuar me mosveprimet e qeverisë për largimin e produkteve me vaj palme, qumështarët e Kosovës kanë mbajtur një protestë ku në shenjë pakënaqësie ...

Ministri Mustafa premton mbështetje për bujqit e dëmtuar nga breshri

Ministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, ka vizituar fermerët e fshatit Drenoc të cilëve u ka premtuar kompensim të dëmeve të ...

Asociacioni i Komunave kërkon nga Ministria e Bujqësisë rishikim dhe vlerësim të listave të fermerëve

Asociacioni i Komunave të Kosovës i është drejtuar me një kërkesë Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Besian Mustafa për rishikim të kritereve dhe rivlerë...

145 sera për fermerët e Vushtrrisë

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka njoftuar se kjo komunë do t'u dalë në ndihmë fermerëve të këtij regjioni.

Ndihmohen me 50 sera bujqit në Mitrovicën e Jugut

Komuna e Mitrovicës së Jugut ka njoftuar se ka ndarë sera për 50 fermerë.

Fermerët e Kamenicës ndihmohen nga Caritas dhe Komuna

Në kohën e mbjelljeve pranverore, Komuna e Kamenicës së bashku me Caritasin Zviceran u kanë dalë në ndihmë fermerëve të cilët përkundër pandemisë së ...

Shpërndahen rreth 8 milion euro për fermerët nga Ministria e Bujqësisë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa nëpërmjet një video mesazhi drejtuar fermerëve, ka treguar se në këto gjashtë javë janë realizuar pagesat ...