Postet nga: Fëmijët

Qeveria- 25 Mijë Euro Projektit për Fëmijët

Në mbledhjen e qeverisë u miratua propozimi i Kryeministrit Haradinaj që një organizate joqeveritare në Leposaviq t’i jepen 24 mijë e 950 euro për një projekt që lidhet me fë...

Numri i Vdekjeve të Fëmijëve në Kosovë Çdo Vit më i Vogël

Vdekshmëria e fëmijëve në Kosovë, që përfshinë moshat nga lindja deri në pesë vjeç, ka rënë dukshëm ndër vite. Këtë e thonë ...

Partitë nuk mund të Ndëshkohen për Fëmijët në Fushatë

Ligji për Zgjedhjet e Përgjithshme dhe as ndonjë rregullore e KQZ-së nuk ndalon shfaqjen e fëmijëve në fushatë dhe spote politike.

Thirrje për Kujdes në Trafik me Fillimin e Vitit të Ri Shkollor

Sipas të dhënave zyrtare të Policisë së Kosovës, në periudhën janar-korrik 2017, nga aksidentet në trafik kanë humbur jetën 71 persona dhe mbi 7 mijë e 206 persona të tjerë ...

Së shpejti edhe dy çerdhe të reja në Prishtinë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka paralajmëruar se në kryeqytet së shpejti do të hapen edhe dy çerdhe të reja, një në lagjen Tophane dhe ...

DnV: Shqetësues Përdorimi i Fëmijëve në Fushatë

Rrjeti i organizatave të shoqërisë civile “Demokracia në Veprim” po vazhdon të monitorojë fushatën zgjedhore ku gjetjet më shqetësuese janë pjesëmarrja e fëmijëve në ...

Frika nga Hakmarrja Lë Katër Fëmijë të Lushajve pa Shkollë

Që nga vrasja e vëllezërve Ramaj, Rexhepit e Bujarit, në Shaptej të Deçanit, më 25 gusht të këtij viti, familja Lushaj është mbyllur në shtëpi.

Fëmijët Kosovarë Konsumues të Mëdhenj të Pijeve Energjike

Konsumimi i pijeve energjike nga personat nën moshën 18-vjeçare në Kosovë është shumë i madh. Kështu është thënë në një debat të organizuar nga Komisioni ...