Postet nga: Fëmijët

Dermatiti amionakal te fëmijët, parandalimi dhe trajtimi në Kosovë

Skuqjet në zonën e pampersit te fëmijët janë problem me të cilin përballet çdo nënë gjatë rritjes së fëmijës, tha për KALLXO....

Më shumë se 5 milionë fëmijë mund të përballen me uri në Jemen

Rreth 5.2 milionë fëmijë janë në rrezik të përballjes me uri, për shkak të rritjes së çmimit të ushqimit dhe luftimeve në portin kryesor, Hudaydah, ka paralajmëruar, ...

Çka duhet të marrim me vete në plazh

Raserida Çepele farmaciste, këshillon që çdo person që niset në pushime të ketë me vete gjërat që nevojiten në rast se mund të ketë vije te ndonjë problem ...

Shpërndahen fletushka për fëmijët lëmoshëkërkues

Komuna e Prishtinës bashkë me Policinë e Kosovës organizojnë aktivitet me qëllim të vetëdijesimit të qytetarëve lidhur me fëmijët që kërkojnë lë...

Përdorimi i tepërt i internetit shkakton rreziqe te fëmijët

Përdorimi i internetit dhe teknologjisë sot është një nga trendet e përhapura në gjithë botën. Por, sikurse edhe në shumë vende tjera, edhe në Kosovë shqetësuese ...

Mbi 150 fëmijë 'duke kryer punë të rënda' në rrugët e Prishtinës dhe Prizrenit

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve (KOMF) njofton se me 4, 5, 6 dhe 11 qershor 2018, në komunën e Prishtinës dhe Prizrenit janë vëzhguar dhe numëruar 153 ...

Publikohet dokumenti 'Politika për mbrojtjen e fëmijëve'

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve (KOMF) organizon konferencën për media për publikimin e dokumentit “Politika për Mbrojtjen e Fëmijëve”.

Haradinaj: Fëmijët, prioriteti më i rëndësishëm i agjendës qeverisëse

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, gjatë takimit me drejtoreshën regjionale të UNICEF-it për Europë dhe Azi Qendrore dhe Koordinatore Speciale për Refugjatët ...