Postet nga: Fëmijët

Një sëmundje e rrallë prek disa fëmijë me COVID-19

Një pesë vjeçar vdiq në Nju Jork nga një sëmundje e rrallë që po haset tek disa fëmijë, që shkakton dëmtimin e enëve të gjakut ...

IKShPK publikon orarin e vaksinimit të fëmijëve

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike iu ka bërë thirrje gjithë prindërve që t`i vaksinojnë fëmijët e tyre me qëllim të mbrojtjes ...

Në Lipjan nga 4 maji rifillon vaksinimi i fëmijëve

Komuna e Lipjanit i ka njoftuar se duke filluar me datë 4 maj do të rifillojë shërbimi i vaksinimit të fëmijëve të vegjël prej 2 deri 18 muaj si ...

Publikohet libri për fëmijë "Uta e maleve"

Është publikuar sot libri më i ri i ilustruar për fëmijë "Uta e maleve" i autores Tefta Kelmendi, i bazuar në eksperiencën personale të alpinistes Uta Ibrahimi.  

UNICEF kërkon lirimin e fëmijëve nga paraburgimi shkaku i COVID-19

Zyra e UNICEF-it në Kosovë ka kërkuar që të lirohen nga paraburgimi fëmijët për shkak të pandemisë së coronavirusit.

Shkrimtari Xhevat Syla: Fëmijët tanë lexojnë libra në gjuhë të huaj

Libri për fëmijë në gjuhën shqipe vazhdon të lexohet nga të vegjlit. Ndërsa, numri i krijuesve të letërsisë shqipe për të vegjlit nuk është ...

KOMF thirrje prindërve: Rrini n’shpi, mbrojini fëmijët!

Koalicioni i Organizatave për Mbrojtjen e Fëmijëve (KOMF) ka kërkuar nga prindërit, kujdestarët dhe familjet të kenë prioritet mbrojtjen e fëmijëve nga ...

Pesë mënyra për të punuar nga shtëpia me fëmijët tuaj gjatë coronavirusit