Postet nga: fehmi ramaj

Hulumtimi i "Jeta në Kosovë": Gjykata dënon sërish mësuesin nga Drenasi për falsifikim të notave të nxënësve

Fehmi Ramaj, mësues nga Drenasi i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumenteve, ka pranuar fajësinë në seancën e sotme dhe ë...

Apeli e kthen në rigjykim rastin e mësuesit nga Drenasi që akuzohet se falsifikoi notat e nxënësve

Në mars të këtij viti, Gjykata e Prishtinës e kishte shpallur fajtor mësuesin Fehmi Ramajn për falsifikimin e notave të 12 nxënësve nga Drenasi.

E pranon fajin mësuesi nga Drenasi që falsifikoi notat

Falsifikimi i 12 notave në lëndën e biologjisë për nxënësit e klasës së 9-të të shkollës fillore “Shote Galica” në Drenas e uli sot ...

Gazetarja e Emisionit ‘Jeta në Kosovë‘ Fiton Çmim për Hulumtimin për Falsifikim të Notave

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, AGK, dhe organizata gjermane GIZ kanë ndarë çmimin për storien më të mirë me temë në fushën e arsimit.

Flet Avokati që Bëri Kallëzim Penal për Abuzimet në Arsimin e Drenasit

Flet Avokati që Bëri Kallëzim Penal për Abuzimet në Arsimin e Drenasit

Avokati Gazmend Halilaj i është gëzuar impaktit të emisionit “Jeta në Kosovë“, i cili zbuloi skandalin e falsifikimit të notave në shkollën e Tërdecit të Drenasit.

Falsifikimi i Notave në Drenas

Në fund të vitit shkollor 2013/2014, mësuesi Fehmi Ramaj mori ditarin dhe falsifikoi notat e disa nxënësve duke përfshirë edhe notat e djalit të tij, në rubrikë...

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Heshtja e Falsifikimit të Notave

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Heshtja e Falsifikimit të Notave

Në këtë hulumtim do të mund të shikoni se kush është mësuesi që falsifikoi notat e 12 nxënësve të shkollës fillore në Tërdec të Drenasit?