Postet nga: fehmi mehmeti

BQK: Diaspora dërgoi 956 milionë euro gjatë vitit 2021

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti ka prezantuar zhvillimet në sektorin financiar gjatë vitit 2021.

Guvernatori i BQK-së: Deri në fund të vitit do të kemi rritje ekonomike prej 9.9%

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti gjatë raportimit në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere tha se Kosova deri në fund të vitit do të ...

Rrahmani - guvernatorit të BQK-së: A është e vërtetë që në Arkiv është punësuar një fizioterapeute?

Në mbledhjen e Komisionit për Buxhet dhe Financa ku janë duke raportuar përfaqësuesit e Bankës Qendrore të Kosovës, deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje ka ...

Guvernatori i BQK-së: Në veri ka ndërmjetës financiar ilegal

Në mbledhjen e Komisionit për Buxhet dhe Financa ku janë duke raportuar përfaqësuesit e Bankës Qendrore të Kosovës, është bërë e ditur se në ...

BQK-ja blen veturë luksoze për guvernatorin në vlerë 69 mijë euro

Banka Qendrore e Kosovës e ka blerë një veturë “Audi” për 69 mijë e 200 euro përmes një procesi të dyshimtë të prokurimit.

‘Kosova e Re’ e quan të padrejtë vendimin e BQK-së për likuidimin e kompanisë

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti përmes një konferencë për media ka njoftuar se bordi ekzekutiv ka vendosur të revokojë licencën kompanisë së ...

BQK revokon licencën e kompanisë së sigurimeve, ‘Kosova e re’, fillon procedurat e likuidimit

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti përmes një konference për media, ka njoftuar se bordi ekzekutiv ka vendosur të revokojë licencën e kompanisë ...

Mehmeti: Rritja e kredive në sektorin bankar, kontribues i rëndësishëm në ekonomi

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka prezantuar në forumin e Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, zhvillimet e fundit në sektorin financiar dhe masat e ...