Postet nga: fehmi mehmeti

Guvernatori i BQK-së: Sektori i fondeve pensionale ka performancë pozitive

Zhvillimet e fundit makroekonomike në vend, me theks të veçantë në sektorin financiar dhe atë bankar ka qenë tema e diskutimit mes guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovë...

Guvernatori Mehmeti ka takuar drejtuesit e lartë të FMN-së dhe BB-së

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti është takuar me përfaqësues të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të bankës Botë...

Havolli u përgjigjet kritikave për ligjshmërinë e zgjedhjes së tij Zv/Guvernator i BQK-së / VIDEO

Zëvendës Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Sokol Havolli ka thënë se është i bindur se zgjedhja e tij në këtë pozitë është në ...

Anëtari i bordit të BQK-së: Nuk më befasojnë gënjeshtrat e Sokol Havollit, është në siklet nga gjetjet tona - VIDEO

Zëvendës Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Sokol Havolli në intervistën e tij përballë Jeta Xharrës në #KallxoPernime ka deklaruar se Bashkim Nurboja ...

Zv/Guvernatori Havolli flet për presionet politike dhe shkarkimin të cilat i përmendi Guvernatori i BQK-së në letrën drejtuar ambasadorit të QUINT-it - VIDEO

Zëvendës Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Sokol Havolli është përgjigjur në lidhje me letrën e Guvernatorit të BQK-së, Fehmi Mehmeti që i ka ...

Guvernatori i ankohet një ambasadori të QUINT-it: Politika po ma kërkon shkarkimin e Sokol Havollit

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), Fehmi Mehmeti i ka dërguar një letër ambasadorit të QUINT-it, në të cilën e njofton se gjendet në...

BQK: Sektori bankar në Kosovë mund të përballet me tronditjet nga ekonomia globale

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), Fehmi Mehmeti ka raportuar sot në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere rreth stabilitetit financiar dhe stabilitetit të çmimeve në ...

Guvernatori i BQK-së takohet me përfaqësuesit e BERZH-it

Guvernatori i Bankës Qendrore, Fehmi Mehmeti, ka zhvilluar takim me përfaqësuesit e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), të kryesuar nga drejtori pë...