Postet nga: fehmi mehmeti

Nuk u fut në listë të ngushtë për guvernator të BQK-së, flet guvernatori aktual Fehmi Mehmeti

Në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere sot është diskutuar për listën e ngushtë të kandidatëve për guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës, ...

Lista e ngushtë për Guvernator të BQK-së, diskutime mes opozitës dhe komisionit vlerësues

Shkëndije Himaj, Ahmet Ismaili, Lulzim Ismajli dhe Nexhat Kryeziu janë kandidatët në listën e ngushtë për pozitën e Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovë...

Guvernatori Mehmeti: 3 deri në 4 për qind pritet të jetë rritja ekonomike në 2023-ën

Tre deri në katër për qind pritet të jetë rritja ekonomike në Kosovë vitin 2023. Kështu ka thënë, guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi ...

Guvernatori i BQK-së: Rritja ekonomike në vitin 2022 pritet të jetë rreth 3%

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti tha se Kosova në vitin 2022 pritet të ketë rritje ekonomike rreth 3%.

'Kamatat e larta', deputetët i kërkojnë sqarime guvernatorit të BQK-së

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe përfaqësues të tjerë të BQK-së kanë prezantuar raportin e shpenzimeve për vitin 2021 në Komisionin për ...

Largimi nga puna i Shkëndije Himaj Zekaj nga BQK, Korenica: Shqetësuese mosdëgjimi i saj nga Komisioni Disiplinor

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, e ka larguar nga puna, Shkëndije Himaj Zekaj, e cila kishte qenë kundërkandidate e Mehmetit për pozitë...

Antikorrupsioni: Policia e Kosovës është duke trajtuar pretendimet e ngritura rreth shkeljeve në BQK

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, e ka larguar nga puna, Shkëndije Himaj Zekaj, e cila kishte qenë kundërkandidate e Mehmetit për pozitë...

Avokati: Shkëndije Himaj Zekaj u largua nga puna në BQK pa iu dhënë mundësia ta mbrojë veten

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, e ka larguar nga puna, Shkëndije Himaj Zekaj, e cila kishte qenë kundërkandidate e Mehmetit për pozitë...