Postet nga: fatura fiktive

policia atk

Skema e vjedhjes së 2.8 milionë eurove në emër të rimbursimit nga TVSH

Muaj më parë në zyrat e Administratës Tatimore të Kosovës kishte aplikuar një person për t'u rimbursuar nga TVSH-ja ndërsa kishte prezantuar 23 fatura, vlera e të ...

Dy pronarë të një biznesi në Podujevë janë në arrati, dyshohen për përfshirje në mashtrime me zyrtarët e ATK-së

Dy pronarë të një biznesi në Podujevë janë duke u kërkuar nga organet e ndjekjes pasi që po dyshohet se janë të përfshirë në rastin e mashtrimeve me ...

Arrestohet biznesmeni, dyshohet se tentoi përmes faturave fiktive të përfitojë rreth 3 milionë euro

Biznesmeni F.P. nga Prizreni, i cili ka në posedim tri biznese, është arrestuar nën dyshimet se ka kryer veprat penale të shmangies nga tatimi dhe prezantimit të dokumenteve ...

Gjykimi i ish-shefit të hetimeve të ATK-së, dëshmitari: Administrata Tatimore nuk ka pasur humbje por vetëm fitime

Në gjykimin ndaj ish-shefit të Njësitit të Hetimeve të Administratës Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi, i cili është duke u përballur me akuzat për korrupsion, ...

Hetuesi i ATK-së Dëshmon në Gjykimin për Shmangie Tatimore

Haziri u mor në pyetje nga Tahir Rrecaj, avokati i Enver Hasanit, i cili akuzohet se si pronar i biznesit “Banana” ka pranuar fatura fiktive nga të akuzuarit Blerim e ...

Ndihen të Pafajshëm të Akuzuarit për Shmangie nga Tatimi

Të akuzuar për krim të organizuar dhe shmangie nga tatimi, Blerim Sinani, Skender Sinanaj, Fatmir Sinani, Isa Derguti, Samir Sinanaj, Sabit Sogojeva, Enver Hasani, Mentor Emini dhe Ramadan Sogojeva ...