Postet nga: fatos makolli

Kosovarët ende me potencial për t'ju bashkangjitur grupeve terrorriste

Shkuarja, rikthimi, kampanjat, paralajmërimet, dënimet nuk kanë qenë të mjaftueshme të bindin dy kosovarë që të mos shkojnë në Siri.

Si po jetojnë gratë dhe fëmijët e rikthyer nga Siria

Tetori i vitit të kaluar ishte vendimtar, Kosova donte të rikthente kosovarët të cilët gjendeshin në zonat e konfliktit në Siri e Irak.

Kush i dërgoi kosovarët në Siri?

Në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” kësaj radhe u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një ...

Cili është plani për kosovarët e mbetur në Siri?

Në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një javë më parë ...

A ekziston rreziku i rikthimit në Siri?

Sonte në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një javë më ...

VIDEO - Si është gjendja e fëmijëve të rikthyer nga Siria?

Sonte në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një javë më ...

VIDEO - A ishin gratë e rikthyera nga Siria të keqpërdorura seksualisht?

Sonte në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një javë më ...

VIDEO - A janë nga baballarë shqiptarë të gjithë fëmijët e rikthyer nga Siria?

Sonte në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një javë më ...