Postet nga: faton fetahu

Kryeministri Kurti shkarkon Fadil Kodrën (Dokument)

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e ka shkarkuar nga pozita e drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin Emergjent, Fadil Kodrën.

KPMSHC anulon vendimin Sveçlës për shkarkim u.d drejtorit të Agjencisë për Menaxhim të Emergjencave

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës ka aprovuar si të bazuar ankesën e ish-ushtruesit të detyrës së drejtorit të ...

Fetahu: Projektligji për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme amniston kriminelët

Avokati Faton Fetahu në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se Projektligji për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme do të amnistojë kriminelët.

A do të jetë mekanizmi i duhur Byroja për konfiskimin e pasurisë?

Në debatin për pasurinë e politikanëve në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet edhe se a do të jetë mekanizëm i duhur për të përmirë...

Leposhtica: ShBA ua 'ngrehu veshin" institucioneve të sigurisë dhe të drejtësisë të Kosovës

Në emisionin “Kallxo Përnime”, në debatin për pasurinë e politikanëve, po diskutohet për rastin e sanksionimit të 13 serbëve të Kosovës që janë futur në ...

Avokati i PDK-së flet për mundësinë e 'trenit bullgar' në Skenderaj

Faton Fetahu, avokati i kandidatit të PDK-së për Han të Elezit, thotë se është e pamundur të ndodhë në këto momente ‘treni bullgar’ në Skenderaj.

"Vizitat" e kandidatit të PDK-së shkollë më shkollë, avokati: Ai e shkeli Kodin Etik, s'bëri shkelje tjetër

Faton Fetahu, avokat dhe përfaqësues i kandidatit të PDK-së për kryetar të Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi, tha se ai nuk ka qenë në dijeni për ...

Çka nënkupton përfaqësimi i unitetit të popullit, si funksion i veçantë i Presidentit të Republikës së Kosovës

Debatet publike për pozitën e Presidentit të Republikës së Kosovës, zakonisht aktivizohen çdo herë kur kjo pozitë mbetet vakante. E tillë është situata edhe tani kur ...