Postet nga: faton berisha

Rishpallet konkursi për rektorin e ri të UP-së

Pasi asnjë nga katër burrat që garuan për rektor të Universitetit të Prishtinës nuk i morën votat e mjaftueshme për t’u zgjedhur rektor, Kë...

Asnjëri nga katër burrat në garë për rektor të UP-së nuk mori votat e mjaftueshme

Pas intervistimit të katër pretendentëve burra për rektor të ri të Universitetit të Prishtinësë, anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së kanë votuar se ...

Brenda ditës, Universiteti i Prishtinës interviston dhe voton kandidatët për rektor

Katër kandidatët burra që garojnë për rektor të Universitetit të Prishtinës, janë duke u intervistuar për këtë pozitë.

Rektori që pezulloi profesorin e dyshuar për ngacmim seksual, nuk garon për mandat të ri

Rektori aktual i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", Qerim Qerimi nuk është në mesin e kandidatëve që kanë aplikuar në konkursin për rektor të ri të UP-së.

Rektorati

Një grua dhe katër burra ia mësyjnë garës për rektor të UP-së

Pesë kandidatë kanë aplikuar në konkursin për rektorin e ri të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, prej tyre një grua dhe katër burra.

Ish-prorektori synon postin e rektorit - VIDEO

Faton Berisha është njëri nga tre kandidatët e propozuar nga Komisioni Profesional për të parin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Prokuroria hedh poshtë kallëzimin për ndryshim lëndësh të konkursit në Fakultet të Bujqësisë dhe Veterinarisë në UP

Prokuroria Themelore në Prishtinë, ka hedhur poshtë kallëzimin penal të kandidatit Arben Sinani, i cili pretendonte se dekani i Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë në Universitetin e Prishtinë...

Parlamenti Studentor bllokoi hyrjen e Rektoratit të UP-së

Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot në mëngjes ka bllokuar hyrjen e objektit të Rektoratit të UP-së.