Postet nga: fatmir plakiqi

Borxhi mbi 30 milionë euro përplas ish-drejtorin me u.d. drejtorin e Fondit për Sigurimin Shëndetësor

Mbi 30 milionë euro ka shkuar borxhi i Fondit për Sigurime Shëndetësore, që nga themelimi i tij në vitin 2014.  Por, buxheti për këtë vit për ...

Kaçuri e quan “Superman” ish-drejtorin e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Debat i ashpër është zhvilluar mes ushtruesit të detyrës së drejtorit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, Bujar Kaçuri dhe ish-drejtorit të këtij institucioni, Fatmir ...

Borxhin mbi 30 milionë euro, Fondit të Sigurimeve Shëndetësore i tepron buxheti

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, Bujar Kaçuri dhe ish-drejtori i këtij institucioni, Fatmir Plakiqi, kanë pasur debat të ashpër ...

Kush e futi në borxhe Fondin e Sigurimeve Shëndetësore?

Drejtori i shkarkuar i Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, Fatmir Plakiqi, ka thënë se SHSKUK-ja dhe Ministria e Shëndetësisë e ka futur Fondin në borxhe.

Fatmir Plakiqi tregon pse u shkarkua nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore

Drejtori i shkarkuar i Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, Fatmir Plakiqi, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se gjithçka që është folur për të në ...

Borxhi mbi 30 milionë euro përplas ish-drejtorin me u.d. drejtorin e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Mbi 30 milionë euro ka shkuar borxhi i Fondit i Sigurimeve Shëndetësore që nga themelimi i tij në vitin 2014. E buxheti për këtë vit për Fondin ë...

Fondi i Sigurimit Shëndetësor ia shkëput kontratën Fatmir Plakiqit

Bordi Drejtues i Fondit për Sigurim Shëndetësor ka njoftuar se ia ka shkëputur kontratën e punës Fatmir Plakiqit.

Suspendohet drejtori i Fondit për Sigurime Shëndetësore, Fatmir Plakiqi

Zëvendësministrja e Shëndetësisë, Dafina Gexha Bunjaku, në një konferencë për media ka thënë se është suspenduar (largim i përkohshëm) drejtori i Fondit ...