Postet nga: falsifikimi i parave

Në Prishtinë zbulohet punëtoria e prodhimit të parave të falsifikuara

Policia e Kosovës ka arrestuar një person që dyshohet se ka falsifikuar para.

Kartëmonedha prej 100 eurosh më e falsifikuara në tregun e Kosovës

Rreth 70 mijë euro është vlera e parave të falsifikuara, të cilat ishin vënë në qarkullim në tregun e Kosovës vetëm brenda pjesës së parë të vitit 2019.

Cilat janë bankënotat më të falsifikuara në tregun e Kosovës?

Rreth 70 mijë euro është vlera e parave të falsifikuara, të cilat ishin vënë në qarkullim në tregun e Kosovës vetëm brenda pjesës së parë të vitit 2019.

Në gjykatë për 200 euro të falsifikuara

Në gjykatën e Prishtinës Kushtrim Vuthaj dhe Valbon Xhemajli po akuzohen se kanë kryer veprën penale falsifikim i parasë.

Gjakovë- I akuzuari për falsifikim të 100 eurove deklarohet për fajësinë

 

Ferizaj, 1 mijë euro gjobë për 100 euro të falsifikuara

I akuzuari A.R, të hënën është shpallur fajtor nga gjykata në Ferizaj për vënien në qarkullim të kartëmonedhës së  falsifikuar në vlerë prej 100 ...

E akuzuara për falsifikim të 100 eurove nuk paraqitet në Gjykatë

Dështon të mbahet seanca fillestare, ndaj Nexhmedin Hysenit dhe Shahadije Hasanit, të cilët akuzohen për veprën penale falsifikim i parasë.

Misioni i pejanit për të prodhuar para

Katër të akuzuar për falsifikim të parave dhe mos raportim të rastit në Polici janë shpallur fajtorë dhe janë dënuar nga Gjykata e Pejës me burgim ...