Postet nga: falsifikimi i notave

Apeli e kthen në rigjykim rastin e mësuesit nga Drenasi që akuzohet se falsifikoi notat e nxënësve

Në mars të këtij viti, Gjykata e Prishtinës e kishte shpallur fajtor mësuesin Fehmi Ramajn për falsifikimin e notave të 12 nxënësve nga Drenasi.

Hulumtimi i "Jeta në Kosovë": Gjykata dënon mësuesin nga Drenasi për falsifikim të notave të nxënësve

Gjykata në Prishtinë e ka gjetur fajtor mësuesin Fehmi Ramaj, i cili po akuzohej për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit zyrtar.

Gazetarja e Emisionit ‘Jeta në Kosovë‘ Fiton Çmim për Hulumtimin për Falsifikim të Notave

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, AGK, dhe organizata gjermane GIZ kanë ndarë çmimin për storien më të mirë me temë në fushën e arsimit.

Flet Avokati që Bëri Kallëzim Penal për Abuzimet në Arsimin e Drenasit

Flet Avokati që Bëri Kallëzim Penal për Abuzimet në Arsimin e Drenasit

Avokati Gazmend Halilaj i është gëzuar impaktit të emisionit “Jeta në Kosovë“, i cili zbuloi skandalin e falsifikimit të notave në shkollën e Tërdecit të Drenasit.

‘Heshtja e Falsifikimit të Notave’, Shkarkohet Drejtori i Arsimit në Drenas

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, e nënshkroi sot shkarkimin e tij nga kjo detyrë dhe transferin e tij në një pozitë tjetër të arkivin e ...

Kallxuesi Ramadan Ramaj Merr Mirënjohje nga Asamblistët

Mësimdhënësit Ramadan Ramaj që në Emisionin “Jeta në Kosovë” të së enjtes tregoi për falsifikim notash të 12 nxënësve në një shkollë të Drenasit nga ...

SBASHK Dënon Falsifikimin e Notave në Drenas

Kryetari i Sindikatave të Bashkuara të Arsimit (SBASHK), Rrahman Jashari, ka komentuar në lidhje me të gjeturat në emisionin “Jeta në Kosovë” të titulluar  “Heshtja e Falsifikimit të Notave”

Falsifikimi i Notave në Drenas

Në fund të vitit shkollor 2013/2014, mësuesi Fehmi Ramaj mori ditarin dhe falsifikoi notat e disa nxënësve duke përfshirë edhe notat e djalit të tij, në rubrikë...