Postet nga: falsifikim i parave

Policia shkatërroi një grup të dyshuar për falsifikimin e parave

Policia e Kosovës ka arrestuar tre persona të dyshuar për falsifikim të monedhave të ndryshme.

Mijëra euro false në katër raste të raportuara brenda 24 orëve në Prishtinë

Katër raste të falsifikimit të parave janë raportuar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Raportime në Polici për falsifikim të parave në Prishtinë dhe Drenas

Dy raste të falsifikimit të monedhave janë raportuar në Policinë e Kosovës brenda 24 orësh.

Në 24 orët e fundit, raportohen tre raste të falsifikimit të parave, në tre qytete të Kosovës

Në raportin e 24 orëve të fundit të Policisë së Kosovës janë raportuar tre raste të falsifikimit të parave në kartmonetedha, në tre qytete të ndryshme të Kosovës.

Prishtinë, dyshohet se një klient i marketit pagoi me 500 euro të falsifikuara

Policia e Kosovës ka njoftuar se një menaxhere e marketit ka raportuar që në market është bërë një pagesë me kartëmonedhën 500 euro, e cila dyshohet të ...

Kapen në dy raste para të falsifikuara

Në fshatin Rogovë në Gjakovë dje është arrestuar një person i dyshuar pasi që në marketin e tij janë gjetur dhe konfiskuar 83x2 euro (166 euro) monedha të falsifikuara.

Dy raste të falsifikimit të parave në Prizren

Policia në rajonin e Prizrenit ka njoftuar për dy raste të falsifikimit të parave.

Policia e Kosovës ‘në hall’ me paratë e falsifikuara në Graçanicë

Gjatë ditës së djeshme dy punëtorë të bankave në Graçanicë, kanë kërkuar ndihmë nga Policia e Kosovës pasi atyre u kishin shkruar klientë me kartë...