Postet nga: falsifikim i dokumentit zyrtar

Dyshimet e IPK-së flasin për falsifikim të dokumentit zyrtar në lidhje me urdhërin e mbrojtës ndaj Hamide Magashit

Komandanti i Stacionit Policor në Lipjan, Naser Sinani, një rreshter dhe dy hetues policorë janë suspenduar nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të ...

Arsyetimi i gjykatës për dënimin e gjeodetit të komunës së Rahovecit

Muharrem Metbala, gjeodet në Komunën e Rahovecit, ishte dënuar nga Gjykata e Gjakovës për falsifikim të dokumentit zyrtarë. I akuzuari Metbala ishte dënuar me gjashtë ...

Gjeodeti i Komunës së Rahovecit pranon akuzën për falsifikim të dokumentit zyrtar

Prokuroria e Gjakovës kishte ngritur aktakuzë për falsifikim të dokumentit zyrtar ndaj Muharrem Metbalës, i cili sot ka pranuar fajësinë në Gjykatën e Gjakovës.

Rasti i të akuzuarit për përvetësimin e mbi 3 mijë eurove, kthehet në rivendosje nga Apeli

Alban Sylafetajt, i akuzuar për përvetësim të 3,660 euro nga kompania dhe falsifikim të dokumentit zyrtar, i është kthyer rasti në rigjykim dhe rivendosje.

Gjakovë - Shtyhet gjykimi ndaj ish-zyrtarit të gjendjes civile

 

Dosja e Prokurorisë: Veprimet e zyrtarit të gjendjes civile mundësuan pajisjen me dokumente personale personit me identitet të rremë

Shkelzen Ahmeti, ish-zyrtar i gjendjes civile, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, u ballafaqua me dëshminë e ish-eprores ...

Këshilli Gjyqësor suspendon Koordinatorin e Lirimit me Kusht

Këshilli Gjqësor i Kosovës (KGjK) ka suspenduar nga puna koordinatorin e Panelit te Lirimit me Kusht, Bedri Durakun.

Kryetari i Mamushës nuk e largon nga puna mikun - zyrtar, i dënuar dy herë nga Gjykata

Kryetari i Mamushës nuk po e largon nga puna mikun e tij – vëllanë e gruas, i dënuar dy herë për falsifikim të dokumentit zyrtar.