Postet nga: fakulteti i mjekësisë

Studentja e notave maksimale refuzohet nga Fakulteti i Mjekësisë, synon migrimin

Shqipdona Lahu, studentja e cila ka përfunduar Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës,  më notën maksimale 10.00, nuk ka arritur të zgjidhet asistente në asnjërë...

Universiteti i Prishtinës i bindet ministrit në largim, rrit numrin e studentëve të Mjekësisë

Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin “Hasan Prishtina” nga ky vit do të ketë numër më të madh të studentëve.

Paralajmërohet grevë urie nëse s'rritet numri i studentëve të Fakultetit të Mjekësisë

Një grup nxënësish që pretendojnë të bëhen studentë të Fakultetit të Mjekësisë, kanë protestuar sot para zyrës të Këshillit Shtetëror të Cilësisë ...

Ministri në largim sfidon Këshillin e Cilësisë, insiston për më shumë studentë në Mjekësi

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi sot është takuar me anëtarin e Këshillit Drejtues të UP-së, Ujkan Bajra, prorektorët Hysen Bytyqi dhe Merita Koç...

KShC vendos që të mos rritet numri i studentëve të Mjekësisë

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) në mbledhjen e  sotme ka vendosur që të mos rritet numri i studentëve të Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin e ...

Ministri rrit numrin e studentëve të Mjekësisë në UP, KShC e quan intervenim politik

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi ka miratuar kërkesën e Senatit të Universitetit të Prishtinës për rritjen e numrit të studentëve të rinj në Fakultetin e ...

Universiteti i Gjilanit shpjegon marrëveshjen me Universitetin e Mjekësisë në Tiranë

Më 12 janar të vitit 2018 Universiteti Publik i Gjilanit “Kadri Zeka” kishte nënshkruar marrëveshje me Universitetin e Mjekësisë në Tiranë edhe pse UKZ nuk ka Fakultet apo program ...

ORCA lavdëron Fakultetin e Mjekësisë

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim, ORCA, sot ka vizituar Fakultetin e Mjekësisë, të cilin e ka lavdëruar për punën që ky institucion ...