Postet nga: fakulteti i mjekësisë

Konkursi në Fakultetin e Mjekësisë, kandidatja reagon ndaj akuzave për kualifikimin e saj

Fatos Sada dhe Agreta Gecaj- Gashi kanë konkurruar për pozitën e Profesorit Asistent në konkursin e fundit të Fakultetit të Mjekësisë.

Fakulteti i Mjekësisë sqarohet rreth 'njoftimit' për anulimin e provimeve për shkak të sulmeve të Iranit

Gjatë ditës së sotme mediat kanë raportuar se Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” kishte anuluar provimet e muajit janar për shkak të ...

VIDEO- Studentët e Fakultetit të Mjekësisë bllokojnë hyrjen e Dekanatit

Disa studentë të Fakultetit të Mjekësisë, konkretisht ata të Mjekësisë së Përgjithshme dhe Stomatologjisë, sot në mëngjes nuk kanë lejuar asnjë zyrtar të Dekanatit të kë...

Dekanja e Fakultetit të Mjekësisë sqarohet rreth akuzave të Asistentit

Dekanja e Fakultetit të Mjekësisë, Suzana Manxhuka-Kërliu i është përgjigjur disa pretendimeve të asistentit të këtij fakultetit, Fisnik Kurshumliu.

Asistenti i Fakultetit të Mjekësisë i reagon Dekanes Manxhuka-Kërliu

Asistenti i Fakultetit të Mjekësisë, Fisnik Kurshumliu ka reaguar ndaj deklaratave të dekanes së këtij fakulteti, Suzana Manxhuka-Kërliu në një mbledhje të mbajtur të Senatit të Universitetit ...

Senati i UP-së diskuton për kandidaten e dhjetësheve që s'u pranua Asistente

Senati i Universitetit të Prishtimnës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e sotme ka diskutuar në lidhje me konkursin për bashkëpunëtor të jashtëm, ku u apostrofua edhe ...

Braktis Kosovën kandidatja me 10-she që nuk u pranua asistente në Fakultetin e Mjekësisë

Shqipdona Lahu ka udhëtuar sot për në Gjermani për të vazhduar studimet e doktoratës në Universitetin Teknik të Mynihut pasi në tri konkurse ku aplikoi në ...

Fakulteti i Mjekësisë tregon pse nuk u propozua për asistente studentja e notave maksimale

Një studente e shkëlqyer e Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës u shpreh e zhgënjyer pse nuk e propozuan për tu bërë asistente ...