Postet nga: fakulteti i mjekësisë

Rektori i UP-së kundër kërkesës së Zemajt për rritjen e numrit të studentëve të Mjekësisë

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Naser Sahiti, ka komentuar kërkesën e ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj, për rritjen e numrit të studentë...

Armend Zemaj kërkon rritjen e numrit të studentëve në Fakultetin e Mjekësisë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka njoftuar se ka kërkuar rritjen e numrit të studentëve në Fakultetin e Mjekësisë për vitin akademik 2020/2021 për ...

Protestojnë kandidatët që nuk u pranuan në Fakultetin e Mjekësisë

Një grup i maturantëve të cilët kanë aplikuar të regjistrohen në Fakultetin e Mjekësisë, në degën e Mjekësisë së Përgjithshme, tash e disa ditë ...

Nën masa të rrepta sigurie përpilohet testi pranues i Fakultetit të Mjekësisë - VIDEO

Është ditë e diel, por ndryshe nga fundjavat e tjera Fakulteti i Mjekësisë është mbushur me njerëz. Stafin e këtij fakulteti i bashkoi një kauzë.

Nis testimi për studentët e ardhshëm në Fakultetin e Mjekësisë

Rreth 1 mijë e 700 nxënës sot do të testohen për t'u bërë studentë në degët e Fakultetit të Mjekësisë.

ORCA: Fakulteti i Mjekësisë ka rritur numrin e publikimeve shkencore

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsimit (ORCA) ka përgëzuar Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” për rritjen e publikimeve ...

Zgjedhen asistentët e Fakultetit të Mjekësisë

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e së enjtes ka zgjedhur asistentët e Fakultetit të Mjekësisë që kishin mbetur pa u votuar.

Këshilli i Fakultetit të Mjekësisë vendos lidhur me konkursin kontravers për Profesor Asistent

Komisioni recensues i Fakultetit të Mjekësisë i përbërë nga Antigona Hasani, Nehat Baftin dhe Kemal Tolga Saracoglu, ka vendosur për herë të dytë që kandidatin Fatos ...