Postet nga: Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë

Studentët e Fakultetit të Bujqësisë paralajmërojnë protestë, shkak moskyçja e objektit në rrjetin energjetik

Studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të Prishtinës kanë paralajmëruar se do të protestojnë nesër nga ora 9:00 para objektit të Fakultetit.

Shkelja e kushteve teknike të KOSTT-it lë Fakultetin e Bujqësisë pa energji elektrike-VIDEO

Ndërtimi i Objektit të ri të Fakultetit të Bujqësisë jashtë kushteve teknike të lëshuara nga Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (...

Konkursi i ri për staf akademik, prodekanja e Fakultetit të Bujqësisë jep dorëheqje

Vetëm një ditë pasi u shpall konkursi për emërim, riemërim dhe avancim të personelit akademik nga Universiteti i Prishtinës, prodekanja e Fakultetit të Bujqësisë, ...

PAMJE - Objekti i Fakultetit të Bujqësisë të UP-së në gjendje të mjerueshme

Mure të çara e me myk e fasada të plasaritura - janë disa nga pamjet që mbizotërojnë në objektin e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të ...

Rektorati

Kompania rreth 60 mijë euro më e shtrenjtë fitoi tenderin për ndërtim të rrugës në Fakultetin e Bujqësisë

Në tenderin për rregullimin e rrugës në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë, Universiteti i Prishtinës ka zgjedhur kompaninë me ofertën më të shtrenjtë për ...

Pas njoftimit nga KALLXO.com, mbushet shishja me dezinfektues në Fakultetin e Bujqësisë (VIDEO)

Gjatë monitorimit në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të Prishtinës, për respektimin e masave anti-COVID, KALLXO.com ka gjetur se shishja me dezinfektues, e vendosur ...