Postet nga: fajdetë

Grupi i të akuzuarve për fajde në Pejë do të përballet edhe me hetimin për prejardhjen e pasurisë

Pasuri të paluajtshme, para në bankë, vetura luksoze që kishin të akuzuarit për fajde në Pejë nuk përkonin me të hyrat e vogla financiare që grupi kishte pasi ...

VIDEO: Fajdetë në Tiranë, bie në pranga i riu nga Kosova

Një tjetër i hetuar i akuzës ka pranuar përpara gjykatës përfshirjen në skemën e marrjes së parave me përqindje, thënë ndryshe para ...

Paraburgim për 16 të arrestuarit në Pejë për fajde dhe detyrim

Gjykata e Pejës ka caktuar masën e paraburgimit për të dyshuarit e arrestuar dje për fajde dhe detyrim.

Dosja e Prokurorisë, të pandehurit për fajde i dogjën lokalin të dëmtuarit dhe ushtruan dhunë ndaj tij

17 të dyshuar janë vëne dje në pranga për vepra penale të fajdesë dhe detyrimit, pas zhvillimit të një aksioni të Prokurorisë së Pejës.

Prokurori: Ndaj grupit të dyshuar për fajde do të ketë edhe hetim financiar

Pesë persona janë vënë në pranga nën dyshimin se po merreshin me fajde në Prizren.

Pamje nga arrestimi i të dyshuarve për fajde

Disa plane ishin përgatitur për të kryer ndërhyrjen dhe arrestimin në rastin e fajdeve në Prizren.

Dosja e Fajdeve në Prizren: Si u josh djali i biznesmenit?

Një person ishte paraqitur në Polici duke pretenduar se disa persona i kishin dhënë para me fajde ndërsa kamatat ishin në shuma të ndryshme.

Si u zbulua rrjeti i fajdexhinjve në Prizren?

Një hetim i nisur gjashtë muaj më parë ka përfunduar me pesë të arrestuar në rajonin e Prizrenit nën dyshimin se të njëjtit merreshin me fajde.