Postet nga: Fajde

Plagoset Dëshmitari i Fajdeve, Një Ditë Para Dëshmisë në Gjykatë

Dy persona të armatosur kanë shtënë me armë zjarri në drejtim të viktimës, duke e lënë të plagosur.

I Mori Traktorin për 1,000 Euro Borxh

Policia e Gjilanit ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme është arrestuar një person pas dyshimeve se një qytetari ia kishte marrë traktorin në vlerë 4,000-5,000 euro si peng ...

I Akuzuari për Fajde Nuk e Pranon Fajin

I Akuzuari për Fajde Nuk e Pranon Fajin

Një i akuzuar për fajde u deklarua i pafajshëm të hënën në Gjykatën Themelore në Gjakovë.

Vetëvrasjet e Mistershme të Shtyra nga Fajdet

Vetëvrasjet e Mistershme të Shtyra nga Fajdet

Në korrik të 2011-ës Murat Mehana nga Mitrovica ishte vetëvrarë në afërsi të fshatit Bajgorë të Mitrovicës.

Hetimet pa Fajtor në Vdekjet nga Fajdet

Hetimet pa Fajtor në Vdekjet nga Fajdet

Emisioni "Drejtësia në Kosovë" në ka transmetuar sonte hulumtimin mbi tragjedinë e familjes Mehana nga Mitrovica e cila humbi dy djem për shkak të fajdeve.

Flet Nëna që Humbi dy Djem Shkaku i Fajdeve

Flet Nëna që Humbi dy Djem Shkaku i Fajdeve

Në hulumtimin e kësaj jave rreth fenomenit të fajdeve në Mitrovicë të emisionit “Drejtësia në Kosovë”, nëna e cila humbi dy djem për shkak të fajdeve ...

Policia e Prokuroria Dështuan në Tragjedinë e Fajdeve

Policia e Prokuroria Dështuan në Tragjedinë e Fajdeve

Tragjedia e dy vëllezërve Murat e Petrtit Mehana e cila ndodhi në shtator të vitit 2011 vazhdon të mbetet mister për organet e ndjekjes.

Mehana: Më Kërkuan Fajde Edhe Pas Vdekjes së Vëllezërve

Mehana: Më Kërkuan Fajde Edhe Pas Vdekjes së Vëllezërve

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” ka transmetuar hulumtimin mbi tragjedinë e familjes Mehana nga Mitrovica e cila humbi dy djemtë e saj, Muratin dhe Petritin, për shkak të fajdeve.