Postet nga: Fadil Kodra

Shkarkimet e Kodrës që po i anulon KPMSHCK-ja

Fadil Kodra, drejtor i Agjencisë për Menaxhimin Emergjent (AME) që nga viti 2018, është shkarkuar dy herë nga kjo pozitë.

Anulohet vendimi i Kurtit për shkarkimin e Fadil Kodrës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti më 14 tetor 2022 kishte shkarkuar nga pozita e drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin Emergjent, Fadil Kodrën.

Katër arsyet e shkarkimit të Fadil Kodrës

Fadil Kodra, tashmë ish drejtori i Agjencisë për Menaxhim Emergjent është shkarkuar nga pozita e tij më 14 tetor 2022 nga një vendim i marr nga kryeministri i Kosovës, Albin ...

Avokati i Fadil Kodrës: Klienti im u shkarkua pasi nuk iu nënshtrua vullnetit politik të Sveçlës e Kurtit

Kryeministri Albin Kurti ka shkarkuar nga pozita e drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin Emergjent, Fadil Kodrën.

Kryeministri Kurti shkarkon Fadil Kodrën (Dokument)

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e ka shkarkuar nga pozita e drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin Emergjent, Fadil Kodrën.

Pas vendimit të KPMSHCK, Sveçla kthen në punë Fadil Kodrën

Dy muaj e gjashtë ditë pas vendimit të ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, për lirimin nga puna të ish-ushtruesit të detyrës së drejtorit të ...

Si ndodhi që KPMSHCK të anulojë vendimin e Sveçlës dhe ta kërkojë kthimin e Fadil Kodrës në punë?

Ministrit të Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla, i është anuluar vendimi për lirimin nga detyra të ish-ushtruesit të detyrës së drejtorit të Agjencisë ...

KPMSHC anulon vendimin Sveçlës për shkarkim u.d drejtorit të Agjencisë për Menaxhim të Emergjencave

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës ka aprovuar si të bazuar ankesën e ish-ushtruesit të detyrës së drejtorit të ...