Postet nga: fadil hoxha

'Përballja’ e bordit të RTK-së dhe sindikatave në Komisionin parlamentar për të Drejtat e Njeriut

Komisioni për të Drejtat e Njeriut thirri në takim të mërkurën, më 8 nëntor, përfaqësuesit e sindikatave të Radiotelevizionit të Kosovës dhe bordin. Kjo ...

Peticioni për shkarkimin e kryetarit të Bordit të RTK-së, përballja Hoxha - Boletini në Komisionin parlamentar

Sindikata e Pavarur e RTK-së po kërkon shkarkimin e kryetarit të bordit të RTK-së, Besnik Boletini përmes një peticioni të nënshkruar nga 361 punëtorë.

Peticioni për shkarkimin e kryetarit të Bordit të RTK-së i dorëzohet Kuvendit

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Radiotelevizionit të Kosovës, Fadil Hoxha ka bërë të ditur se kanë dorëzuar në Kuvendin e Kosovës, peticionin me 361 në...

Hoxha: Peticionin për shkarkimin e kryetarit të bordit të RTK-së për dy orë e nënshkruan 150 punëtorë

Sindikatat e punëtorëve të RTK-së sot kanë filluar mbledhjen e nënshkrimeve për peticionin për të kërkuar dorëheqjen e kryesuesit të bordit të RTK-së, ...

Vendimi që punëtorëve të RTK-së t’u kërkohet raport për punët që kryejnë gjatë orarit të punës, reagon Dërguti

Punëtorëve të Radiotelevizionit të Kosovës nga tash e tutje do t’u kërkohet raport për punët që kryejnë gjatë orarit të punës. Kjo ...

Kryetari i Bordit të RTK-së: Marr informacione se ka punëtorë që vijnë në punë me pizhame

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës të mërkurën ka miratuar propozimin që punëtorët të raportojnë për punët që kryejnë brenda orarit e më ...

Punëtorëve të RTK-së do u kërkohet raportim për punët që kryejnë brenda orarit

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës ka miratuar propozimin që punëtorëve të RTK-së tu kërkohet raport për punët që kryejnë gjatë orarit të punë...

Sindikata dhe Menaxhmenti i RTK-së bien në ujdi për pozitën e Fadil Hoxhës

Si pjesë e procesit të ndëmjetësimit të arritur te Avokati i Popullit mes Sindikatës dhe Menaxhmentit të Radiotelevizionit, RTK ka lëshuar vendim për sistemimin e ...