Postet nga: Fadil Berjani

Naftëtarët paralajmërojnë mbyllje të pikave nëse nuk merren parasysh kërkesat e tyre

Shoqata e Naftëtarëve të Kosovës ka paralajmëruar mbyllje të pikave të derivateve në tërë territorin e Kosovës, nëse Qeveria nuk merr parasysh kë...

Berjani: Nuk duhet të hiqet akciza për derivatet e naftës

Kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, Fadil Berjani, ka thënë se OPEC dhe BERZA, janë përgjegjëse për ngritjen e çmimeve, e ...

Shkon deri në 1.79 euro çmimi i naftës në Kosovë

Ka arritur deri në 1.79 euro çmimi i litrës së naftës pasditen e sotme me 7 qershor, në Kosovë.

Berjani: Këtë javë pritet rritje e lehtë e çmimit të derivateve

Në Kosovë pritet të ketë rritje të çmimit të derivateve brenda kësaj jave.

Rritet përsëri çmimi i naftës, një litër deri në 1 euro e 73 cent

Çmimi i naftës në disa pika të karburanteve ka kapur çmimin deri në 1 euro e 73 cent për litër.

Bie çmimi i naftës në bursën ndërkombëtare, pritet reflektimi i çmimeve në Kosovë

Tregu i naftës është destabilizuar si pasojë e luftës në Ukrainë. Si pasojë e kësaj edhe çmimi i naftës ka shënuar rritje rekorde ditëve ...

Kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve: Çmimi i derivateve mund të arrijë deri në 1.60 euro

Lufta në mes Ukrainës dhe Rusisë ka ndikuar në rritjen e çmimit të derivateve në botë.

Paralajmërohet rritje enorme e çmimit të naftës në Kosovë (VIDEO)

Çmimi i naftës ka shkuar në 1 euro e 40 centë ndërsa sipas paralajmërimit të Shoqatës së Naftëtarëve mund të rritet edhe më tej.