Postet nga: facebook

Faqet kosovare në Facebook përdorin frikën nga coronavirusi dhe shpërndajnë mesazhe përçarëse te ndjekësit amerikanë

Rrjetet nga vendet e Ballkanit po përdorin përmbajtje përçarëse dhe nostalgji patriotike, duke i bërë jehonë fushatave të kaluara për ndërhyrje në ...

Filarmonia shfaq nesër koncertin e radhës në Facebook 

Filarmonia e Kosovës do të transmetojë nesër mbrëma koncertin e radhës përmes Facebookut. 

Teatri i Gjilanit jep shfaqjen ‘a.y.l.a.n’ sot në Facebook

Shfaqja “a.y.l.a.n” transmetohet sot në mbrëmje në ora 20:00 në faqen zyrtare të Facebook-ut, të disa teatrove të Kosovës.

Coronavirusi - Facebook në mbështetje të informimit të qytetarëve të Kosovës 

Rrjeti social “Facebook” vazhdimisht është duke e mbështetur informimin e saktë për sa i përket coronavirusit.

Si të kaloni në dizajnin e ri të Facebook-ut?

Rrjeti social “Facebook”  ka lansuar një përditësim të dizajnit të faqes për të gjithë përdoruesit. Kalimi në këtë dizajn është opsional.

Facebook u jep përdoruesve kontroll mbi reklamat politike

Rrjeti social më i madh në botë “Facebook”, është zotuar të frenojë manipulimet politike përmes platformës së tij, pasi nuk arriti të kundërveprojë ndërhyrjen e pretenduar ...

Facebook fshin llogari të lidhura me partinë “Ëndrra Gjeorgjiane”