Postet nga: facebook

Shfaqja ‘Zërat pas Skene’ transmetohet sot në livestream

 

Shfaqja ‘Erdhi Godoja’ transmetohet sot në Facebook në versionin livestream 

Shfaqja ‘Erdhi Godoja” e Teatrit të Gjilanit transmetohet sot në ora 21:00, në faqen e Facebook-ut të këtij teatri, në formatin në formatin online/livestream. 

Teatri në Facebook, sot shfaqet drama ‘Shembja e Kullës së Ajfelit’ 

Drama ‘Shembja e Kullës së Ajfelit” shfaqet sot në mbrëmje në Facebook, në kuadër të programit të përbashkët online të teatrove kosovare, për muajin ...

Faqet kosovare në Facebook përdorin frikën nga coronavirusi dhe shpërndajnë mesazhe përçarëse te ndjekësit amerikanë

Rrjetet nga vendet e Ballkanit po përdorin përmbajtje përçarëse dhe nostalgji patriotike, duke i bërë jehonë fushatave të kaluara për ndërhyrje në ...

Filarmonia shfaq nesër koncertin e radhës në Facebook 

Filarmonia e Kosovës do të transmetojë nesër mbrëma koncertin e radhës përmes Facebookut. 

Teatri i Gjilanit jep shfaqjen ‘a.y.l.a.n’ sot në Facebook

Shfaqja “a.y.l.a.n” transmetohet sot në mbrëmje në ora 20:00 në faqen zyrtare të Facebook-ut, të disa teatrove të Kosovës.

Coronavirusi - Facebook në mbështetje të informimit të qytetarëve të Kosovës 

Rrjeti social “Facebook” vazhdimisht është duke e mbështetur informimin e saktë për sa i përket coronavirusit.

Si të kaloni në dizajnin e ri të Facebook-ut?

Rrjeti social “Facebook”  ka lansuar një përditësim të dizajnit të faqes për të gjithë përdoruesit. Kalimi në këtë dizajn është opsional.