Postet nga: facebook

Përmes Facebook-ut jepet sot baleti 'Le Corsaire'

Baleti Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje në faqen e tij zyrtare në Facebook, baletin “Le Corsaire”. 

Shfaqja ‘Destur’ e Teatrit Kombëtar transmetohet sonte në Facebook 

Teatri Kombëtar i Kosovës transmeton sonte në faqen e tij në Facebook shfaqjen “Destur”, me regji të Zana Hoxhës. 

Teatri i Gjilani jep sonte në Facebook shfaqjen ‘I vetëm në banesë’

Teatri i Gjilanit transmeton sot në mbrëmje në ora 21:00 në Facebook, në formatin online / livestream komedinë “I vetëm në banesë" nga Avni Shkodra me regji të Natyrë Kallabë...

Shfaqja ‘Zërat pas Skene’ transmetohet sot në livestream

 

Shfaqja ‘Erdhi Godoja’ transmetohet sot në Facebook në versionin livestream 

Shfaqja ‘Erdhi Godoja” e Teatrit të Gjilanit transmetohet sot në ora 21:00, në faqen e Facebook-ut të këtij teatri, në formatin në formatin online/livestream. 

Teatri në Facebook, sot shfaqet drama ‘Shembja e Kullës së Ajfelit’ 

Drama ‘Shembja e Kullës së Ajfelit” shfaqet sot në mbrëmje në Facebook, në kuadër të programit të përbashkët online të teatrove kosovare, për muajin ...

Faqet kosovare në Facebook përdorin frikën nga coronavirusi dhe shpërndajnë mesazhe përçarëse te ndjekësit amerikanë

Rrjetet nga vendet e Ballkanit po përdorin përmbajtje përçarëse dhe nostalgji patriotike, duke i bërë jehonë fushatave të kaluara për ndërhyrje në ...

Filarmonia shfaq nesër koncertin e radhës në Facebook 

Filarmonia e Kosovës do të transmetojë nesër mbrëma koncertin e radhës përmes Facebookut.