Postet nga: facebook

Aplikacionet më të njohura në Android

Android është aktualisht sistemi operativ celular më i përhapur në botë, dhe këto janë aplikacionet që përdoren nga shumica absolute e përdoruesve të tij.

Adoleshentët po largohen masivisht nga Facebook - pjesën më të madhe të kohës po e kalojnë në YouTube

Ndërkohë që shtatë vjet më parë 71 për qind e adoleshentëve në SHBA e përdornin Facebook, sot ky numër ka rënë në vetëm 32 pë...

Facebook vjen me ndryshime të reja

Platforma e njohur sociale ndau skedën Home në dysh të enjten. Lëvizja përfshin shtytjen e Facebook për të ofruar më shumë përmbajtje argëtuese dhe ...

Me një llogari do të mund t’i shtoni deri në pesë profile në Facebook

Facebook po e teston një mënyrë funksionimi që mund të mundësojë deri në pesë profile të ndryshme të lidhura me një llogari përdoruesi.

A do të mbeten evropianët pa Facebook dhe Instagram për shkak të vendimit të rregullatorit evropian?

Rregullatori i privatësisë së të dhënave në Irlandë ka ndërmarrë një hap të ri në një vendim që mund të shkaktojë dhimbje koke për Meta-n dhe ...

Krypometri do të verifikojë faktet e publikimeve në Facebook dhe Instagram

Krypometri është bërë pjesë e programit të kompanisë Meta për verifikimin e fakteve në rrjetet sociale: Facebook dhe Instagram.

Çfarë duhet të bëni kur dikush futet në Facebook-un tuaj

Pse dikush do të ketë nevojë për llogarinë tuaj në Facebook?

Zuckerberg po e përgatit një ridizajn të madh të Facebook

Facebook, ky që përdoret sot nga pothuajse 3 miliardë njerëz, së shpejti mund të ndryshojë shumë, dhe arsyeja e ndryshimeve të mëdha qëndron kryesisht në konkurrencën, ...