Postet nga: Evropianizimi i agjendës mjedisore të Kosovës

Xhafer Gashi: Do ta angazhojmë një kompani konsulente për shtrirjen e gypave të Ngrohtores në Obiliq

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, Xhafer Gashi, kryetar ...

Totaj: Trafiku në Prizren do të rregullohet me zhbllokimin e Transitit

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, Shaqir Totaj, kryetar ...

Ramiz Lladrovci: Problemet mjedisore të Drenasit i kam adresuar në Gjykatë

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, Ramiz Lladrovci, kryetar ...

Alban Hyseni: Gjatë mandatit tim Gjilani do të bëhet qyteti më i gjelbër dhe më ekologjik në Kosovë

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, Alban Hyseni, kryetar ...

Me aktivitete të shumta përfunduan ‘Ditët e Energjisë së Gjelbër 2022’

‘Ditët e Energjisë së Gjelbër 2022’, u shënuan në lokacione të ndryshme anembanë Kosovës ndërmjet 16 dhe 22 majit. Nisma përfshinte aktivitete të shumta, për të ...

BIRN fillon javën e Energjisë së Gjelbër me dokumentarin “Helm n’uje, helm n’ajr”

BIRN, të hënën ka filluar javën e Energjisë së Gjelbër me dokumentarin “Helm n’ujë, helm n’ajr”, që është produksion i konzorciumit ‘Ikonë Studio dhe ...

Publikohet letra e pozicionit “Politika e energjisë së ripërtëritshme në Kosovë”

Ekipi i projektit “Evropianizimi i Agjendës Mjedisore të Kosovës”, që përbëhet nga “BIRN Kosova”, “CEE Bankwatch”, “ERA Group” dhe “TV Mrezha”, kanë publikuar analizën “Politika ...

Ekipi i “Evropianizimi i agjendës mjedisore të Kosovës” organizon takime dialogu me të rinjtë nga Peja e Gjakova

Më 29 dhe 30 qershor, “ERA Group” në partneritet me “BIRN Kosovën”, “CEE Bankwatch” dhe “TV Mrezha”, kanë organizuar dy takime dialogu me të rinj nga komuna e Pejës dhe ...