Postet nga: Euro

Shtohen paratë false në tregun e Kosovës

Shtim masiv i parave false në tregun e Kosovës. Kështu e përshkruajnë ekspertë të Agjencisë së Forenzikës praninë e monedhave dhe kartëmonedhave të falsifikuara në ...

Prishtina me qarkullimin më të lartë në euro gjatë 2022, Graçanica në një rang me Ferizajn e Prizrenin

Në vitin 2022, Prishtina prin si qyteti me më së shumti tatimpagues dhe qarkullimin më të lartë në euro.

Kroacia kalon në euro

Komisioni Evropian ka deklaruar se sot është koha e Kroacisë për kthimin e monedhës kroate kuna, në euro.

Kroacia në mesnatë prezanton euron dhe hyn në zonën Shengen

Duke filluar nga mesnata, Kroacia do të hyjë në të njëjtën kohë në zonën Shengen dhe në Eurozonë, të cilat kanë qenë synimet strategjike të Zagrebit që ...

Inflacioni në Eurozonë, më i larti që nga dalja e euros

Inflacioni në Eurozonë ka arritur në 10 për qind në muajin shtator, njëherësh shifra më e lartë prej daljes së euros në treg.

Bie vlera e euros në tregjet aziatike

Në tregjet aziatike, vlera e euros ra në 0.99 dollar për herë të parë që nga viti 2002.

Vlera e euros më e ulët se e dollarit për herë të parë në 20 vjet

Vlera e euros ka rënë nën vlerën e dollarit për herë të parë në pothuajse 20 vjet, teksa lufta në Ukrainë është duke ndikuar në vlerën ...

Pasojat e barazimit të euros me dollarin

Vlera e euros u barazua të martën me atë të dollarit amerikan, për herë të parë në gati 20 vjet.