Postet nga: EULEX-i

Reagimi i KMDLNj për bastisjen në shtëpinë e Jakup Krasniqit: Kosova nuk po e dëshmon se është shtet që i mbron qytetarët e saj

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ) e ka quajtur intervenim frikësues dhe arrogant aksionin e sotëm të EULEX-it në vendbanimin e ...

EULEX prezanton raport nga monitorimi i sistemit të drejtësisë

EULEX-i prezantoi raportin e parë publik të Monitorimit Sistematik dhe Tematik të Drejtësisë.

Emërohet shefi i ri i EULEX-it

Shef i ri i Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) do të jetë suedezi Lars-Gunnar Wigemark.

Forcat e sigurisë përgatiten të përballen me situatat emergjente

Rreth një mijë ushtarë demonstruan sot gatishmërinë e tyre për t’u përballur me raste emergjente.

KFOR me Operacionin 'Shpata e Argjendë', Bashkon Forcat e Sigurisë për Reagim në Emergjenca

Aktiviteti i quajtur ‘Shpata e Argjende 2018’, do t'i bashkojë forcat e sigurisë për t'u trajnuar për të reaguar ndaj rasteve emergjente.

EULEX-i ua Lë Vendorëve Gjykimin për Vrasjen e Policëve të UNMIK-ut

EULEX-i ka hequr dorë nga gjykimi i katër personave për vrasjen e dy policëve të UNMIK-ut në vitin 2004.

Nesër Vendoset për të Arrestuarit nga EULEX-i

Avokati Mahmut Halimi tha për KALLXO.com se nesër do të vendoset rreth masës së sigurisë për të dyshuarit në lidhje me vrasjen e dy zyrtarë...

Kërkohet Paraburgim ndaj të Dyshuarve për Vrasje të Zyrtarëve të UNMIK-ut

Prokurori i EULEX-it Danilo Cecarelli kërkoi caktim të masës së paraburgimit ndaj Alban Dizdarit, Bajram Kiçmarit dhe Faik Shaqirit, tre të dyshuarve për vrasjen e dy ...