Postet nga: etno fest

'Etno Fest', vlerëson gratë dhe diellin në edicionin e tij të 10-të

Edicioni i dhjetë jubilar i Festivalit të Arteve dhe Kulturës tradicionale ‘Etno Fest’ mirëpret mysafirët në fshatin Kukaj gjatë këtij vikendi.  

Nis sot festivali ‘Etno Fest’

Për të dhjetën herë nis sot në Kukaj të Prishtinës Festivali i Arteve dhe Kulturës Tradicionale “Etno Fest 2020”.

Publikohet programi i ‘Etno Fest 2020’

Edicioni i 10-të i Festivalit të Arteve dhe Kulturës Tradicionale “Etno Fest 2020” do të mbahet nga 25 deri më 27 shtator 2020, në Kukaj të Prishtinës.

“Etno Fest” një ditë para mbylljes

Festivali i traditës “Etnofest” do të sjellë dy shfaqje teatrale në ditën e katërt të tij dhe Koncertin e Etno Ansamblit ‘Ura Vajgurore’  nga  Zona Etnografike e ...

Dasmë Kumanove në EtnoFest

Festivali kulturor 'EtnoFest' të shtunën në mbrëmje ishte i rezervuar për ansambli 'Bajram Shabani' nga Kumanova i cili performoi një dasmë lokale kumanovare.

Fillon Java e Dytë e ‘EtnoFest’

Edicioni i shtatë i festivalit të kulturës dhe arteve tradicionale filloi më 11 gusht dhe do të përfundojë më 3 shtator.

KALLXO 360: Grupi ‘Vaçe Zela’ Përmbyll ‘Etno Fest’-in

KALLXO 360: Grupi ‘Vaçe Zela’ Përmbyll ‘Etno Fest’-in

Në fshatin Kukaj të Prishtinës ka përfunduar edicioni i 6-të i festivalit “Etno Fest”.

‘Etno Fest’ Mbyllet me Çmime Kontroverse

‘Etno Fest’ Mbyllet me Çmime Kontroverse

Çmimi për shfaqjen më të mirë të festivalit EtnoFest nuk u dha fare meqë, sipas mendimit të jurisë, atë nuk e meritonte dikush tjetër pos Fadil Hysajt.