Postet nga: etea

ETEA: Kopjimi dhe manipulimi, probleme sistematike në Provimin e Maturës Shtetërore

Organizata ETEA ka publikuar sot më 05.07.2024 raportin analitik mbi Provimin e Maturës Shtetërore. Sipas të dhënave nga ky raport kopjimi dhe manipulimi janë probleme sistematike, e nxitur ...

ETEA për rezultatet në PISA: Këmbanë e fundit për institucionet e Kosovës

“Këmbanë e fundit për institucionet e Kosovës” është cilësuar rezultati i dobët i Kosovës së testin PISA 2022, nga organizata ETEA që merret me cilë...

Hulumtimi: Rreth 17% e qytetarëve thonë se nuk lexojnë asnjë libër në vit

Sipas një hulumtimi të realizuar nga shtëpia botuese “Dukagjini” dhe organizata ETEA, 16.6 për qind e qytetarëve thonë se nuk lexojnë asnjë libër në vit, derisa 38.3 pë...

Denoncimi i organizatës që monitoroi testin e Maturës dhe Arritshmërisë – Kopjimi është masiv

Agon Ahmeti, nga Organizata ‘ETEA’ ka komentuar mbajtjen e Testit të Arritshmërisë dhe atij të Maturës këtë vit.

Lansohet projekti ‘Kidpreneurship - Think. Design. Create’

Organizata ETA ka filluar sot lansimin e projektit "Kidpreneurship - Think. Design. Create".

ETEA shfaq 4 filma edukativë në Ditën e Fëmijëve

Organizata ETEA ka shfaqur sot në Kino Armata në Prishtinë 4 filma edukativë në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve.

ETEA shfaq nesër katër filma për fëmijë

Organizata ETEA do të shfaqë nesër në Kino ARMATA katër filma për fëmijë.

"ETEA" përmbyll projektin 10 mujor për bibliotekat qarkulluese

Organizata “ETEA” ka përmbyllur sot në “Kino Armata” punën 10 mujore të fazës e parë të projektit, “Biblioteka qarkulluese me strategjitë e lexim-kuptimit”.