Postet nga: Eset Berisha

Dëshmia e Haradinajt në gjykimin ndaj Pal Lekajt në rastin e '53 milionëshit: 'Kërcënimi ka qenë se rruga mbetet në shtylla...'

“Kërcënimi ka qenë se rruga mbetet në shtylla dhe do të takohemi në arbitrazh”.

Dështon të mbahet seanca gjyqësore në rastin e 53-milionëshit

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore në rastin e 53-milionëshit ku të akuzuar janë ish-ministri Pal Lekaj dhe tre zyrtarët e tjerë, Eset Berisha, Nebih Shatri ...

Bedri Hamza pritet të dëshmojë në rastin e 53-milionëshit

Rasti i njohur për publikun si 53-milionëshi solli edhe një herë tjetër në gjykatore ish-ministrin Pal Lekaj dhe tre zyrtarët e tjerë Eset Berisha, Nebih Shatri ...

Gjykimi i Pal Lekajt për rastin e 53 milionë eurove, ish-ministri Hasani tregon për ‘kërcënimin” që kishte bërë drejtori i “Bechtel & Enka”-s

Gjykimi ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe tre të tjerëve, Eset Berisha, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri për rastin e 53-milionëshit, ka vazhduar edhe sot ...

Albena Reshitaj dëshmon në gjykimin ndaj Pal Lekaj që po akuzohet për ‘aferën 53 milionëshit’

Ish-ministri Pal Lekaj së bashku me Eset Berishën, Nebih Shatrin dhe Besim Tahirin janë ulur përsëri në bankën e të akuzuarve për aferën 53 milionë...

Dëshmia e ish-drejtuesit të Njësisë për Implementimin e Projekteve për 53-milionëshin

Gjykimi ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe tre të tjerëve, Eset Berisha, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri në rastin e 53-milionëshit ka vazhduar edhe sot në ...

I ftohti në gjykatë shtyn seancën ndaj Pal Lekajt dhe të tjerëve për rastin e 53-milionëshit

Në Gjykatën e Prishtinës sot ishte paraparë që tërë ditën të dëgjohen dëshmitarët për rastin e njohur si 53-milionëshi, ku të ...

Rasti i ’53 milionëshit’, Pal Lekaj dhe të tjerët deklarohen për fajësinë

Të akuzuarit Pal Lekaj, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri, janë deklaruar përsëri të pafajshëm në shqyrtimin gjyqësor i cili është duke u mbajtur sot për ...