Postet nga: esat tahiri

Tahiri: Problemi në klinika, i tërë farefisi vjen për vizitë te pacienti

Esat Tahiri, drejtor i kompanisë ‘Security Code’, kompani e cila ka kontratë me ShSKUK-në për sigurimin e klinikave, në emisionin përballë Jeta Xharrës ka thënë se ë...

Shefi i kompanisë së sigurimit në klinikat e QKUK-së tregon sa paguhen punëtorët e tij

Drejtori i kompanisë ‘Security Code’, Esat Tahiri,  e cila e bën sigurimin e klinikave në ShSKUK ka folur në lidhje me punëtorët e tij dhe sa paguhen ...

Tahiri: Rojet e tri klinikave në QKUK janë suspenduar

Esat Tahiri, drejtor i kompanisë ‘Security Code’ që siguron klinikat e ShSKUK-së, në emisionin përballë Jeta Xharrës ka bërë të ditur se rojet e tri klinikave janë ...

Esat Tahiri: Punëtorët e sigurimit te hyrjet e klinikave nuk ishin në nivel

Në emisionin e radhës në KALLXO.com të gazetares Jeta Xharra i ftuar është drejtori i kompanisë ‘Security Code’, Esat Tahiri, kompani e cila i ruan klinikat e ShSKUK-së.

Rrëfimi për sigurimin në QKUK - LIVE

Në emisionin e radhës në KALLXO.com përballë Jeta Xharrës është i ftuar Esat Tahiri, drejtor i kompanisë ‘Security Code’, kompani e cila ka kontratë me ShSKUK-në ...

Gjykata e Apelit vërteton aktgjykimin në rastin e Esat Tahirit dhe të tjerëve në gjykimin për tenderin 6-milionësh të KEK-ut

Gjykata e Apelit e ka refuzuar ankesën e Prokurorisë Speciale në rastin e e njohur si "KEK", ku të akuzuar janë Arben Gjukaj, Hysni Hoxha, Esat Tahiri, Milazim Lushtaku, ...

Dy të akuzuarve u parashkruhet lënda në gjykimin për tenderin 6 milionësh të KEK-ut

Gjykata e Prishtinës sot ka shpallur aktgjykimin ndaj Sami Lushtakut dhe gjashtë të akuzuarve të tjerë në rastin e njohur si “tenderi 6 milionësh i KEK-ut”.

Gjykatësi Beqir Kalludra i reagon Sami Lushtakut në seancë

Avokati Arianit Koci, i cili e mbron ish-kryetarin e Skenderajt, Sami Lushtaku, në një gjykim që ka të bëjë me një tender 6 milionësh në KEK, e ka sulmuar ...